Csak elektronikusan

2019.11.06. ~ Bútofestő workshop REGISZTRÁCIÓ

7 900 Ft‎

BFWS1106

Vintage Paint bútorfestő workshop, ahol az alapokon túlmenően több technikát is megismerhetsz, gyakorolhatsz az általad hozott kisbútoron.

A workshop teljes díja 17.900 Ft, amely a helyszínen fizetendő készpénzben. A regisztrációs díj a teljes összegből levonásra kerül.

Kérjük, olvasd el a lenti ismertetőt!

6 termék van raktáron.

Termékleírás

Ez a workshop arról szól, hogy megismerd a bútorfestés alapjait, az ecsetkezelés technikáit, és betekintést nyerj a különböző stílusok, antikolási módszerek világába, miközben az általad hozott kisbútoron a gyakorlatban is elsajátíthatod az alapokat, megismerve a Vintage Paint krétafestékcsalád fantasztikus, természetes összetevőket tartalmazó, bababarát, vízbázisú festékeit. Ez a nap egy igazi alkotós munkanap, amelynek végeredménye egy sikerélményekkel dúsított magabiztos tudás megszerzése amellett, hogy egy fantasztikus új bútordarabbal térsz haza.

FONTOS INFORMÁCIÓK:


A workshop díja és tartalma:

- a workshop teljes díja 17.900 Ft / fő, amely a helyszínen fizetendő készpénzben, és levonásra kerül belőle az 7.900 Ft regisztrációs díj. A regisztrációs díj 1 főre vonatkozik.

- az alkotáshoz mi adjuk az alapanyagokat: Vintage Paint krétafesték és wax  bármely választott színben (57 festék szín, valamint 8 féle wax szín közül választhatsz)

- több mint 30 stencilünkből válogatva mintákat festhetsz bútorodra (3D stencil száradási ideje miatt arra nincs idő)

- minden eszköz a munkához (ecsetek, csiszolóvásznak, maszkolószalagok, stb.)

- külön biztosítunk részedre egy 50x100 cm alapterületű asztalt, hogy teljesen önállóan, zavartalanul alkothass

- Vintage Paint kötényt biztosítunk, hogy a ruhádat ne koszold össze, gumi- vagy pamutkesztyűt, ha szükséged van rá

- mi takarítunk utánad, mi mossuk az ecseteket, és a kezed alá dolgozunk, hogy Neked csak az alkotással kelljen foglalkoznod

- gondos szakmai segítséget, amit mindjárt az elején kb 1 órás elméleti interaktív előadással kezdünk

- a tanfolyam teljes idejére biztosítunk arról, hogy a nagy munkában igyál és egyél is némi ropogtatnivalót, és még egy könnyű ebéddel is kedveskedünk

- ha bizonytalan vagy a bútorod leendő színét illetően, segítünk kitalálni a koncepciót, hogy igazán az otthonodba illő darabbal térj haza; ehhez hozz fotókat

- az ár a bútorok látszó részeinek festését tartalmazza a Vintage Paint termékcsalád alapanyagaival, így az árban nincsen benne a bútorok hátuljának, aljának, belsejének (nyitott polcos szekrény esetén sem!) a festése, azonban a helyszínen vásárolt plusz festékkel lehetőséged van lefesteni ezeket a részeket is: 1 dl festék ára 1.850 Ft, 50 ml wax ára 1.850 Ft

Extra díszítések:

- a Vintage Paint dekortapétáival dekupázsolhatsz is, ennek felára a mintatekercs (~50x70 cm) ára, 1.100 Ft, amelynek fel nem használt darabját természetesen magaddal viheted

- dekupázsolhatsz bútordekor rizspapírjainkkal, amelynek felára 975 Ft / ív (egy íven 2, illetve 3 minta található), a megmaradt mintákat természetesen magaddal viheted

Festésre alkalmas bútor:

- egy darab olyan kisbútor; szék, kis asztal, zárt éjjeli szekrény, sámli, ládika, képkeret, tükörkeret, amelynek méretei maximum 50x50x70 cm, illetve ha a szélességet, hosszúságot, magasságot összeadod, nem haladja meg a 170 cm-t.

- fontos, hogy a hozott darab szerkezete ép legyen és tisztított állapotban hozd, mert nem lesz idő a javításra, tapaszolásra, csavarozásra, koszok eltávolítására

Ha bútorod mérete meghaladja a fent leírtakat, kérjük a workshop előtt keress fel minket, hogy a lehetőségekről, illetve az esetlegesen szükséges plusz festék feláráról előre egyeztethessünk.

Érkezés, távozás:

- PONTOSAN délelőtt 10-kor találkozunk a műhelyben, és valahol 17-18 óra között búcsúzunk egymástól

- érkezési idő betartása számunkra és a csoport többi tagja számára is nagyon fontos, amely nem korábbi mint 9:50 és nem későbbi mint 10:10

Részvételi, lemondási feltételek:

- részvételedet a jelen virtuális termék megvásárlásával, azaz a regisztrációval tudod biztosítani a kiírt napra, amelyről elektronikus számlát küldünk. A számlán feltüntetésre kerül a workshop napja.

- a workshopon való részvétel teljes díjának megfizetése a helyszínen készpénzben történik, amelyből levonásra kerül a regisztrációs díj, amennyiben az elektronikus számlát letöltés után telefonod képernyőjén, vagy kinyomtatva bemutatod.

- a regisztráció mindig arra a napra szól, amely napra befizetted a workshopregisztráció összegét. A regisztráció nem érvényes más napokra, de átruházható más személyre az adott napra.

- a befizetett regisztrációs díjat részvételi lemondás esetén nem áll módunkban visszafizetni, ám legkésőbb a kiírt workshop időpontját megelőző egy héttel lehetőséged van felénk távolmaradásodat írásban jelezni, és igényelni a webáruházi jóváírást termékvásárlásra. Ekkor a befizetett összeg mértékéig beállítunk hozzád egy 3 hónapon belül levásárolható kupont.Amennyiben a lemondás a workshopot megelőző egy hétben érkezik, úgy nincs lehetőség levásárlásra, ám más személy részére átruházhatod a regisztrációdat.

- a meghirdetett csoportos workshopokat minimum 3 fő részvétele esetén tartjuk meg. Amennyiben a meghirdetett időpontra nincs meg a minimumlétszám, vagy egyéb technikai ok miatt nem kerül megtartásra a workshop, úgy e-mailben küldünk értesítést a további lehetőségekről.

Képi és hangfelvételek:

Szeretnénk felhívni a figyelmedet, hogy a workshopon való részvételeddel automatikusan hozzájárulsz ahhoz, hogy "ilyen volt / ilyen lett", valamint werkfotókat, timelapse videókat is készítsünk referenciaként történő felhasználás céljából.

Hozzájárulunk továbbá ahhoz, hogy Te magad is készíts nálunk fotókat, illetve az általunk fotózott és facebookra feltöltött képeket cégünk bármely webes felületének belinkelésével együtt megoszd, azonban a céglogóink eltávolításához, a fotók megvágásához, bármilyen átalakításához, saját logóval történő ellátásához, valamint üzletszerű felhasználásához NEM járulunk hozzá.

A workshop teljes ideje alatt hang- és videófelvétel készítése NEM megengedett.

Felhívjuk figyelmedet, hogy jelen regisztrációs díj megfizetésével úgy tekintjük, hogy fenti feltételeket elolvastad, értelmezted, és elfogadod.

Vélemények

No customer reviews for the moment.

Írd meg véleményed

2019.11.06. ~ Bútofestő workshop REGISZTRÁCIÓ

2019.11.06. ~ Bútofestő workshop REGISZTRÁCIÓ

Vintage Paint bútorfestő workshop, ahol az alapokon túlmenően több technikát is megismerhetsz, gyakorolhatsz az általad hozott kisbútoron.

A workshop teljes díja 17.900 Ft, amely a helyszínen fizetendő készpénzben. A regisztrációs díj a teljes összegből levonásra kerül.

Kérjük, olvasd el a lenti ismertetőt!

Egyéb termékek