Warm Cream - 700ml

700003

Két csepp sárga szín hozzáadásával a legfehérebb fehérből született meleg fehér árnyalat.

Fotóink között találod a különböző színű waxainkkal zárt felületet. A 700 ml a felület porózusságától függően ~10nm-re elegendő 1 rétegben.

Termékleírás

Vintage Paint egy sokoldalú, fantasztikus krétafesték, amely segítségedre lehet, hogy otthonodat igazi vintage / shabby chic stílusúvá varázsold a skandináv tökéletesség és francia elegancia jegyében.

Vintage Paint extra mattkrétahatású felületet biztosít.

Könnyű használat: különösebb fáradtság és nagy előkészület nélkül alakíthatod át az otthonodat annak köszönhetően, hogy a Vintage Paint használata nem jár kosszal, gyorsan szárad és a családot sem kell elköltöztetni az átalakítás idejére, mivel teljesen szagtalan és egészségre ártalmatlan.


A festék története eredetileg a 14. századi Itáliáig nyúlik vissza. Akkoriban még vegyítetlen, természetes összetevőket, mint például krétaport, agyagot, iszapot és még sarat is használtak a festékek előállításához. A Jeanne d'Arc Living VINTAGE PAINT a korabeli, tradicionális krétafesték korszerűsített változata.
Ez a festék egyesíti a rég bevált minőséget a modern technológiával.

A MATT BÚTORFESTÉK vízbázisú és eleget tesz a környezetvédelmi előírásoknak! A festék elsősorban bútorok festésére lett kifejlesztve, hogy használatával elérhessük azt a matt, krétás felületet, amely a régmúlt idők bútoraira jellemző.
Alkalmas fal, illetve padlók festésére is, ha utóbbit a VINTAGE PAINT matt lakkjával zárjuk.
A festék tradicionális receptúrák alapján készül.
Természetes összetevőket használunk a festék előállítása során. Gyakorlatilag bármilyen felületre tapad speciális előkészítés nélkül, kiváló fedőréteget biztosít.
A kívánt felületre két vékony réteg felhordása javasolt.

Amennyiben a felületet szeretnéd tartósabbá tenni, a festék száradása után az ANTIQUE WAX bútorviasz használata javasolt. A festék általában 30 perc múlva már porszáraz. Több réteg felhordása esetén a rétegek között hagyjunk legalább 1 óra száradási időt.
A 700 ml-es doboz tartalma – a festendő felület porózusságától, és a felhordott réteg vastagságától függően hígítás nélkül – 7-10 m2 átfestésére elegendő. Használat előtt jól fel kell keverni. A festendő felületnek teljesen száraznak és zsírmentesnek kell lennie. Festés előtt használható alapozó vagy egyéb zsírtalanító. A dobozban lévő festék használatra kész. „Washed-out” effekt vagy pácolt hatás eléréséhez a festéket vízzel hígíthatod. A legjobb eredmény elérése érdekében használj ecsetet. Néhány esetben javasolt foltosodást gátló alapozó használata, hogy a festék ne „vérezzen át”.
Az ecseteket és egyéb festőeszközöket vízzel mosd ki. Ügyelj arra, hogy a megmaradt festéket ne öntsd közvetlenül a lefolyóba. Kérjük, hogy a megmaradt festékről a helyi, hulladékokról szóló szabályozások és előírások szerint gondoskodj.
Az ecseteket két réteg felhordása közti időben javasolt légmentesen nejlon tasakba zárni, hogy a festék ne száradjon rá a sörtékre.
A festék a dán hatóságok általi bevizsgálás eredményeként EN71-3 európai szabvány szerinti minősítést kapott, amely kimondja, hogy használata gyermekek bútoraira, játékaira, eszközeire teljesen biztonságos.

Környezetvédelem: megfelel az Európai Szabályozásoknak - EU rendeletek szerinti max. megengedett VOC tartalom ilyen termék esetén (cat:A/a) 30g/l.
Ezen termék VOC tartalma max. 15g/l. MAL kód: 00-3 (1993)

(Az egyes kijelzőkön, monitorokon megjelenő színek eltérhetnek a termék valós színétől!)

Vélemények

No customer reviews for the moment.

Írd meg véleményed

Warm Cream - 700ml

Warm Cream - 700ml

Két csepp sárga szín hozzáadásával a legfehérebb fehérből született meleg fehér árnyalat.

Fotóink között találod a különböző színű waxainkkal zárt felületet. A 700 ml a felület porózusságától függően ~10nm-re elegendő 1 rétegben.

Egyéb termékek