Repesztőlakk - 200ml

4 500 Ft‎

700 009

A vízbázisú, egykomponensű repesztőlakk használatával különleges, rusztikus hatást érhetsz el, könnyedén kialakíthatsz kisebb vagy nagyobb repedéseket, különösebb szaktudás nélkül.

Kiszerelés: 200 ml (kb. 4,5nm)

1 termék van raktáron.

Termékleírás

CRACKLE EFFECT - REPESZTŐLAKK

A CRACKLE EFFEKT repesztőlakk egy vízbázisú, környezetbarát termék. Alkalmazható két réteg VINTAGE PAINT festék között, az első réteg VINTAGE PAINT felhordását követően. Hagyjuk az első réteg VINTAGE PAINT festékkel festett felületet legalább 1 órán át száradni, mielőtt a repesztőlakkot felhordjuk.
A második VINTAGE PAINT réteg felhordása előtt hagyjuk a repesztőlakkot legalább 4 órán keresztül, vagy lehetőleg egy napon át száradni.
Használat előtt jól keverjük fel a repesztőlakkot, a felület pedig legyen por- és zsírmentes.

Használata: Vigyünk fel egy réteg VINTAGE PAINT festéket a felület szálirányával megegyezően festve. Hagyjuk legalább egy órán át száradni. Ezt követően a szálirányra merőlegesen vigyünk fel egy vékony réteg repesztőlakkot, és hagyjuk 4 órán át száradni (vagy lehetőleg egy napon át). Száradást követően vigyük fel szintén a felület szálirányával megegyezően, tehát a repesztőlakkra merőlegesen a második réteg, akár más színű VINTAGE PAINT festéket egy ecsetmozdulattal. Vigyázzunk arra, hogy a második réteget csak egy ecsetvonással vigyük fel, és ne menjünk vissza ugyanarra a területre többször. Festés előtt győződjünk meg arról, hogy az ecseten elegendő festék van az ecsetvonás elvégzéséhez. Minél vastagabb réteget viszünk fel a VINTAGE PAINT második rétegeként, annál szélesebb, mélyebb repedéseket kapunk. A vékonyabb réteg vékonyabb repedéseket eredményez. A repedések kieleméséhez hasznáhatsz bármilyen színű ANTIQUE WAX-ot.
A repesztőlakkot ne használd 10°C alatt!

Az ecseteket és egyéb festőeszközöket vízzel mosd ki. Ügyelj arra, hogy a megmaradt lakkot ne öntsd közvetlenül a lefolyóba. Kérjük, hogy a megmaradt lakkot a helyi, hulladékokról szóló szabályozások és előírások szerint gondoskodj.

Környezetvédelem: megfelel az Európai Szabályozásoknak - EU rendeletek szerinti max. megengedett VOC tartalom ilyen termék esetén (cat. A/a) 30g/l.

Ezen termék VOC tartalma max. 0g/l. MAL kód: 00-1 (1993)

Vélemények

No customer reviews for the moment.

Írd meg véleményed

Repesztőlakk - 200ml

Repesztőlakk - 200ml

A vízbázisú, egykomponensű repesztőlakk használatával különleges, rusztikus hatást érhetsz el, könnyedén kialakíthatsz kisebb vagy nagyobb repedéseket, különösebb szaktudás nélkül.

Kiszerelés: 200 ml (kb. 4,5nm)