Primer & Sealer - 700ml

9 990 Ft‎

700090

Ez a vízbázisú, környezetbarát termék használható alapozóként, vagy a festék lezárására. Kezeletlen vagy pácolt felület festésekor előfordulhat, hogy a festék „átvérzik”. Ilyen esetben A Jeanne d’Arc Living VINTAGE PRIMER & SEALER alapozó termékével előkezelhető a felület.

5 termék van raktáron.

Termékleírás

A VINTAGE PRIMER&SEALER egy vízbázisú, környezetbarát termék, amely használható alapozóként a VINTAGE PAINT festék használatát megelőzően, vagy azt követően akár fedőrétegként.

A 700 ml-es kiszerelés - a felület porózusságától függően - 7-10 m2-re elegendő. 

A felület felhordást követően 30 perc múlva porszáraz, 1-2 óra elteltével a következő réteg felhordható.

Használata alapozóként: A felületet mindig por- és zsírmentesítsd. A termék meggátolja a foltosodást, „átvérzést”, alkalmazd a VINTAGE PAINT festék használata előtt, ha fennáll a lehetősége, hogy a festett felület átfoltosodhat a fában lévő csersavak, taninok, illetve korábbi, ismeretlen eredetű pácok esetén (sötétről világos színre történő festés esetén gyakoribb).

Használata zárórétegként: VINTAGE PAINT festékkel festett felületek (asztallapok, konyhaszekrények, falak) zárására kiválóan alkalmas, bársonyos, matt felületet képez. A PRIMER&SEALER nem képez extra réteget a festett felületen mint a lakkok, azonban a porózus festékbe beivódva megköti azt, zárja a felületet. Extrán igénybevett felületek esetén (pl. padló) a használata zárórétegként nem javasolt, mert sérülékenyebb mint a lakk. Nem UV álló.

Használata: Jól fel kell keverni! Legalább két vékony réteg felhordása javasolt hengerrel vagy ecsettel. (Vastag rétegek esetén néhol fehér foltok keletkezhetnek.) Az első réteg esetén a terméket legalább 20%-nyi, a második réteg esetén pedig 10%-nyi vízzel hígítsuk.

Két réteg között lehetőleg hagyjunk 2 óra száradási időt. A felület átfestése előtt pedig ideális 24-48 órán át hagyni száradni.

Színezett záróréteg eléréséhez a PRIMER&SEALER maximum 5%-nyi VINTAGE PAINT hozzáadásával színezhető. Ezt harmadik rétegként hordjuk fel, és adjunk hozzá 10%-nyi vizet. 10°C alatt ne használjuk a terméket.

Az ecseteket és egyéb festőeszközöket vízzel mosd ki. Ügyelj arra, hogy a megmaradt lakkot ne öntsd közvetlenül a lefolyóba. Kérjük, hogy a megmaradt lakkot a helyi, hulladékokról szóló szabályozások és előírások szerint gondoskodj.

Az ecseteket két réteg felhordása közti időben javasolt légmentesen nejlon tasakba zárni, hogy a festék ne száradjon rá a sörtékre.

A festék a dán hatóságok általi bevizsgálás eredményeként EN71-3 európai szabvány szerinti minősítést kapott, amely kimondja, hogy használata gyermekek bútoraira, játékaira, eszközeire teljesen biztonságos.

Környezetvédelem: megfelel az Európai Szabályozásoknak - EU rendeletek szerinti max. megengedett VOC tartalom ilyen termék esetén (cat. A/a) 30g/l.

Ezen termék VOC tartalma 0 g/l. MAL kód: 1-1 (1993)

      

(Az egyes kijelzőkön, monitorokon megjelenő színek eltérhetnek a termék valós színétől!)

Vélemények

No customer reviews for the moment.

Írd meg véleményed

Primer & Sealer - 700ml

Primer & Sealer - 700ml

Ez a vízbázisú, környezetbarát termék használható alapozóként, vagy a festék lezárására. Kezeletlen vagy pácolt felület festésekor előfordulhat, hogy a festék „átvérzik”. Ilyen esetben A Jeanne d’Arc Living VINTAGE PRIMER & SEALER alapozó termékével előkezelhető a felület.

Egyéb termékek