5 terméket találtam.

Ezzel a kétoldalas merev kivitelű durva szemcséjű csiszolószivaccsal könnyedén tudsz antikolni éleken. A szivacs kimosható és száradás után újra használható, amíg el nem kopik a felülete. Tipp! Ha csiszolás előtt benedvesíted, kevésbé fog szállni a festékpor, de ez esetben egy tiszta, száraz ronggyal folyamatosan töröld a csiszolt felületet.

Ezzel a kétoldalas, merev kivitelű, finom szemcséjű csiszolószivaccsal selymesen simára csiszolhatod a festett felületeket. A szivacs kimosható és száradás után újra használható, amíg el nem kopik a felülete.

Bármilyen waxolt felületet, akár sima, akár íves, könnyedén selyemfényűre polírozhatsz ennek a szivacsos belsővel rendelkező mikroszálas eszköznek a segítségével. Mérete: 8 x 12 x 4 cm.

Ezzel a kétoldalas puha kivitelű durva szemcséjű csiszolószivaccsal könnyedén tudsz antikolni íves felületeken is. A szivacs kimosható és száradás után újra használható, amíg el nem kopik a felülete. Tipp! Ha csiszolás előtt benedvesíted, kevésbé fog szállni a festékpor, de ez esetben egy tiszta, száraz ronggyal folyamatosan töröld a csiszolt felületet.

Ezzel a kétoldalas, puha kivitelű, finom szemcséjű csiszolószivaccsal az íves felületeket is selymesen simára csiszolhatod. A szivacs kimosható és száradás után újra használható, amíg el nem kopik a felülete.

Mutat 1 - 5 / 5