Ebben a kategóriában a barna szín árnyalatait találod egészen a lágy bézstől a csokoládébarnáig.

Ebben a kategóriában a barna szín árnyalatait találod egészen a lágy bézstől a csokoládébarnáig.

17 terméket találtam.
oldalanként

A legszebb szürkés barna szín, amelyre még a régi barna bútorokat is érdemes átfesteni. Bizony, barnát barnára...Vintage Brown-ra! Fotóink között találod a különböző színű waxainkkal zárt felületet. A 700 ml a felület porózusságától függően ~10nm-re elegendő 1 rétegben.

A tejcsokoládéra emlékeztető meleg barna szín az antikolás és rozsdaeffekt nélkülözhetetlen alapja, ugyanakkor önmagában is különleges látványt nyújt. Fotóink között találod a különböző színű waxainkkal zárt felületet. A 100 ml a felület porózusságától függően ~1,5nm-re elegendő 1 rétegben.

A tejcsokoládéra emlékeztető meleg barna szín az antikolás és rozsdaeffekt nélkülözhetetlen alapja, ugyanakkor önmagában is különleges látványt nyújt. Fotóink között találod a különböző színű waxainkkal zárt felületet. A 700 ml a felület porózusságától függően ~10nm-re elegendő 1 rétegben.

A reggeli tejeskávéra emlékeztető kellemesen krémes szürkés barna színünk a bézsek csodálatos sorát zárhatja, ha készek vagyunk egy kis középtónust is vinni az otthonunkba. Fotóink között találod a különböző színű waxainkkal zárt felületet. A 100 ml a felület porózusságától függően ~1,5nm-re elegendő 1 rétegben.

A reggeli tejeskávéra emlékeztető kellemesen krémes szürkés barna színünk a bézsek csodálatos sorát zárhatja, ha készek vagyunk egy kis középtónust is vinni az otthonunkba. Fotóink között találod a különböző színű waxainkkal zárt felületet. A 700 ml a felület porózusságától függően ~10nm-re elegendő 1 rétegben.

Mutat 13 - 17 / 17