Ebben a kategóriában a kék csodás árnyalatait találod a finom púderkéktől kezdve a karakán sötétebb tónusokig, ide értve a türkiz árnyalatokat is.

Ebben a kategóriában a kék csodás árnyalatait találod a finom púderkéktől kezdve a karakán sötétebb tónusokig, ide értve a türkiz árnyalatokat is.

13 terméket találtam.
oldalanként

Szinte fehérnek tűnő csodálatos hidegkék, amelynek árnyalata a mészfehér Natural White mellett válik igazán kékké. Fotóink között találod a különböző színű waxainkkal zárt felületet. A 100 ml a felület porózusságától függően ~1,5nm-re elegendő 1 rétegben.

Ez a középkék szín kitűnő választás a tengerparti hangulatok megidézéséhez. Fotóink között találod a különböző színű waxainkkal zárt felületet. A 100 ml a felület porózusságától függően ~1,5nm-re elegendő 1 rétegben.

Ez a középkék szín kitűnő választás a tengerparti hangulatok megidézéséhez. Fotóink között találod a különböző színű waxainkkal zárt felületet. A 700 ml a felület porózusságától függően ~10nm-re elegendő 1 rétegben.

Csodás, friss türkiz szín a dél-francia vidék szerelmeseinek. De kiválóan illeszkedik mind a retro, mind a boho stílusba. Fotóink között találod a különböző színű waxainkkal zárt felületet. A 100 ml a felület porózusságától függően ~1,5nm-re elegendő 1 rétegben.

Az industrial stílusba is könnyedén beilleszthető világos szürkés-kék pici zöldes árnyalattal. Sötétebb verziója a Petrol Blue színünk. Fotóink között találod a különböző színű waxainkkal zárt felületet. A 700 ml a felület porózusságától függően ~10nm-re elegendő 1 rétegben.

Gyönyörű pasztell középkék az óceán idézve. Fotóink között találod a különböző színű waxainkkal zárt felületet. A 100 ml a felület porózusságától függően ~1,5nm-re elegendő 1 rétegben.

Ez az élénk türkizkék minden otthonba vidámságot kölcsönöz, akár fókuszpontja is lehet egy letisztultabb enteriőrnek. Fotóink között találod a különböző színű waxainkkal zárt felületet. A 100 ml a felület porózusságától függően ~1,5nm-re elegendő 1 rétegben.

Sötét szürkés-kék egy halovány zöldes árnyalattal, amelynek világosabb verziója a Light Petrol színünk. Fotóink között találod a különböző színű waxainkkal zárt felületet. A 100 ml a felület porózusságától függően ~1,5nm-re elegendő 1 rétegben.

Ez a világos púderkék nem feltétlenül kisfiúk szobájába illik csak: világos barna waxos zárással a békeidők hangulatát idézhetjük meg. Fotóink között találod a különböző színű waxainkkal zárt felületet. A 100 ml a felület porózusságától függően ~1,5nm-re elegendő 1 rétegben.

Ez a világos púderkék nem feltétlenül kisfiúk szobájába illik csak: világos barna waxos zárással a békeidők hangulatát idézhetjük meg. Fotóink között találod a különböző színű waxainkkal zárt felületet. A 700 ml a felület porózusságától függően ~10nm-re elegendő 1 rétegben.

A legsötétebb kékünk, amely annak ellenére, hogy a kékek köztudottan a hideg színek színek közé tartoznak, mégis mély bársonyosságával melegséget sugároz ez az árnyalat. Fotóink között találod a különböző színű waxainkkal zárt felületet. A 100 ml a felület porózusságától függően ~1,5nm-re elegendő 1 rétegben.

A legsötétebb kékünk, amely annak ellenére, hogy a kékek köztudottan a hideg színek színek közé tartoznak, mégis mély bársonyosságával melegséget sugároz ez az árnyalat. Fotóink között találod a különböző színű waxainkkal zárt felületet. A 700 ml a felület porózusságától függően ~10nm-re elegendő 1 rétegben.

Mutat 1 - 12 / 13