Ebben a kategóriában találhatók a piros különböző árnyalatai.

Ebben a kategóriában találhatók a piros különböző árnyalatai.

6 terméket találtam.
1 850 Ft‎

Csodálatos rozsdavörös, amely elengedhetetlen kelléke a békebeli hangulatnak, amelyhez kiválóan passzol Bronz színű metáleffekt festékünk, ha egy kis ünnepélyes hangulatra vágysz. Fotóink között találod a különböző színű waxainkkal zárt felületet. A 100 ml a felület porózusságától függően ~1,5nm-re elegendő 1 rétegben.

7 950 Ft‎

Csodálatos rozsdavörös, amely elengedhetetlen kelléke a békebeli hangulatnak, amelyhez kiválóan passzol Bronz színű metáleffekt festékünk, ha egy kis ünnepélyes hangulatra vágysz. Fotóink között találod a különböző színű waxainkkal zárt felületet. A 700 ml a felület porózusságától függően ~10nm-re elegendő 1 rétegben.

1 850 Ft‎

Ez az elegáns vörös szín egy kis lilás árnyalatot kapott, amelytől igazán egyedivé vált, így a rózsaszínek sorába is tökéletesen illeszkedik. Fotóink között találod a különböző színű waxainkkal zárt felületet. A 100 ml a felület porózusságától függően ~1,5nm-re elegendő 1 rétegben.

7 950 Ft‎

Ez az elegáns vörös szín egy kis lilás árnyalatot kapott, amelytől igazán egyedivé vált, így a rózsaszínek sorába is tökéletesen illeszkedik. Fotóink között találod a különböző színű waxainkkal zárt felületet. A 700 ml a felület porózusságától függően ~10nm-re elegendő 1 rétegben.

1 850 Ft‎

Az alapszínek egyike a piros. Ezt a színt kínáljuk további színek kikeveréséhez, de önmagában is rendkívül kreatívan használható. Színkeverés alapja: piros + sárga = narancs sárga + kék = zöld kék + piros = lila Fotóink között találod a különböző színű waxainkkal zárt felületet. A 100 ml a felület porózusságától függően ~1,5nm-re elegendő 1 rétegben.

7 950 Ft‎

Az alapszínek egyike a piros. Ezt a színt kínáljuk további színek kikeveréséhez, de önmagában is rendkívül kreatívan használható. Színkeverés alapja: piros + sárga = narancs sárga + kék = zöld kék + piros = lila Fotóink között találod a különböző színű waxainkkal zárt felületet. A 700 ml a felület porózusságától függően ~10nm-re elegendő 1 rétegben.

Mutat 1 - 6 / 6